Nurkić odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH FOTO

Jusuf Nurkić, košarkaš Portland Trejlblejzersa, pojavio se na meču protiv Denver Nagetsa u beloj majici s imenima poginulih vojnika BiH iz rata devedesetih.

Izvor: B92

Petak, 10.05.2019.

10:00

Nurkić odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH FOTO
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Centar iz Bosne i Hercegovine došao je u trećoj četvrtini u "Moda Centar" kako bi dao dodatnu podršku svojim saigračima u borbi za finale Zapadne konferencije.

Nurkić je uspeo da dâ energiju Blejzersima, koji su slavili sa 119:108, što znači da ćemo u nedelju gledati sedmu, odlučujuću, utakmicu.

Na majici koju je nosio bila su imena Izeta Nanića, Safeta Hadžića, Mehdina Hodžića, Midhada Hujdura, Hajrudina Mešića, Safeta Zajka, Enver Šehović, Adila Bešića i Nesiba Malkića, ljudi koji su u BiH odlikovanim najvećim ratnim odličjem - Ordenom heroja oslobodilačkog rata.

Nurkić nije u prilici da igra u plej-ofu zbog stravične povrede noge, koju je doživeo u ligaškom delu sezone.
Foto: Screenshot/NBA Twitter

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

246 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: