Reptorsi u polufinalu Istoka, laka pobeda nad Orlandom

Košarkaši Toronta pobedili su u petom susretu prvog kola plej-ofa Istočne konferencije ekipu Orlanda sa 115:96.

Izvor: Z.K.

Sreda, 24.04.2019.

03:40

Reptorsi u polufinalu Istoka, laka pobeda nad Orlandom
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)

Reptorsi su na taj način okončali seriju u svoju korist rezultatom 4:1 i plasirali se u polufinale na Istoku gde ih očekuje sudar sa boljim iz okršaja Filadelfije i Bruklina.

Nijednog momenta nije dolazilo u pitanje ko će biti pobednik petog meča. Toronto je od samog starta zaigrao odlično, i praktično već posle prvih 12 minuta stekao veliku prednost.

Reptorsi su prvu četvrtinu dobili rezultatom 35:19, da bi potom na poluvreme otišli sa ubedljivih 20 poena prednosti, (67:47).

Bili su dobri i u trećoj četvrtini, održavali su rezliku, da bi na startu poslednje deonice imali nedostižnih +31 - 101:70 posle čega je došlo do malog opuštanja, pa je Orlando uspeo da ublaži poraz i svede ga na 19 poena razlike.

U pobedničkom timu ponovo su kao i u prethodnom duelu dominirali Kavaj Leonard i Paskal Siakam.

Leonard je susret završio sa 27 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok je Siakam postigao 24 poena uz šest skokova i četiri asistencije.

Kajl Louri je postigao 14, Norman Pauel 11, a Serž Ibaka deset poena.

U ekipi Orlanda, najefikasniji je bio Di Džej Ogastin sa 15, Terens Ros i Ves Ivundu su postigli po 12, Aron Gordon 11, a Ivan Furnije deset poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: