Dejvis zaustavio Jokića, Denver ugrozio plej-of

Košarkaši Denvera izgubili su od Nju Orleansa sa ubedljivih 115:90, a srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio na nivou iz većeg dela sezone.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 27.03.2017.

08:19

Dejvis zaustavio Jokića, Denver ugrozio plej-of
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Jokić je na parketu proveo samo 18 minuta i za to vreme postigao 8 poena, uz 13 skokova i 2 asistencije.

Momak iz Sombora je šutirao neobično slabo – 14 puta je pokušao iz igre i pogodio samo 4 šuta, dok je su sva tri pokušaja za tri bila neuspešna.

Takođe, nije uspeo da zaustavi Entonija Dejvisa, jednog od najdominantnijih centara današnjice, koji je susret završio sa 31 poenom (12-17 iz igre, 1-2 za tri, 6-7 penali), uz 15 uhvaćenih lopti i 3 uspešna dodavanja. ‘Obrvu’ su pratila trojica igrača sa postignutih po 13 poena – Džru Holidej (6sk, 7as), Donatas Motiejunas (8sk) i Džordan Kroford (5sk, 7as).

Pored Jokića, u redovima Nagetsa istakli su se Mejson Plamli sa 16 poena i 6 uhvaćenih lopti, dok je Džamal Mari dodao 13 poena. Ovim porazom ekipa Majka Melouna ugrozila je osmu poziciju koja vodi u plej-of, pošto je dozvolila da Portland izjednači u ukupnom skoru. Obe ekipe na tabeli Zapada imaju skor 35-38, ali Trejl Blejzersi, koji su savladali LA Lejkerse, imaju bolji međusobni skor.

U noći između utorka i srede sastaju se Denver i Portland u utakmici koja bi mogla direktno da odlučuje ko će u doigravanje, ukoliko na kraju sezone budu imali isti učinak.

Tabela Zapadne konferencije:

Photo: Screenshot (nba.com)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: