Taj Loson novi plej Kingsa

Iskusni plejmejker Taj Loson novi je igrač Sakramento Kingsa sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Subota, 03.09.2016.

09:55

Taj Loson novi plej Kingsa
Foto: Getty images

Loson je prošle sezone igrao za Hjuston Rokitse i Indijana Pejserse i prosečno beležio 5,7 poena uz 3,6 asistencija po utakmici.

Prethodno je šest godina bio član Denver Nagetsa, a 28-godišnji bek je tokom sedam NBA sezona ostvario prosek od 13,1 poena uz 6,2 asistencija i 2,8 skokova po meču.

Prošle sezone je više pažnje privlačio incidentima van terena, hapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, a onda je javno govorio da će napustiti Nagetse jer su draftovali Emanuela Mudiaja.

Nakon što je skoro potpuno uništio svoju reputaciju, šansu je dobio u Hjustonu i Indijani, ali nije uspeo da ponovi svoje igre iz Kolorada.

Loson je bio NCAA šampion 2009. godine sa Severnom Karolinom, a Nagetsi su ga te godine izabrali kao 18. pika na draftu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: