Milsap: Sve je moguće, a dogodilo se nemoguće

Krilni centar Atlante Pol Milsap šokiran je šuterskom večeri Klivlenda u drugom meču polufinala Istoka NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.05.2016.

11:43

Milsap: Sve je moguće, a dogodilo se nemoguće
Foto: Getty images

Kavalirsi su pogodili 25 trojki iz 45 šuteva i ubedljivo savladali Hokse 123:98 za 2-0 u seriji.

"Šta se dogodilo? Nemam pojma. Mnogo trojki, ne znam šta da kažem. Bez reči sam. Ja sam čovek koji veruje da je sve moguće. A sada se dogodilo nemoguće", rekao je šokirani Milsap.

Dok su Kavalirsi na putu do NBA rekorda postigli čak 18 trojki u prvom poluvremenu, Hoksi su u tom periodu imali ukupno 11 pogodaka iz igre.

Posebno je raspoložen bio Džej Ar Smit koji je postigao sedam trojki (7/13, nije igrao u poslednjoj četvrtini), a ukupno desetorica igrača Klivlenda su pogodila bar po jednu.

"Mislim da mu je u jednom trenutku peta bila tik iznad aut linije, a onda je pogodio trojku. Konačno pomisliš: "Ovo mora prestati", a oni "vežu" dve, tri, četiri trojke. Pogađali su oniliko trojki koliko smo mi šutirali. Bilo je neverovatno", rekao je Kent Bejzmor odmahujući glavom.

Serija se sada seli u Atlantu, Hoksi će biti domaćini trećeg meča 7. maja, kada će pokušati da okončaju niz od deset uzastopnih poraza od Klivlenda u plej-ofu.

"Život ili smrt, nemamo drugog izbora sada", zaključio je Milsap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: