Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.11.2014.

12:54

Ančeloti: Ne kupujemo u januaru

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da klub u zimskom prelaznom roku neće dovesti nijednog fudbalera, uprkos povredi Luke Modrića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Modrić će sa terena odsustvovati tri meseca, pošto je pokidao butni mišić tokom prošlonedeljne utakmice Hrvatske i Italije.

"Ne, Real neće kupovati igrače u januaru, pošto u timu imamo fudbalere koji mogu da zamene Modrića. Prošle godine smo imali problema sa povredom Samija Kedire, a to smo rešili tako što smo u tim uvrstili drugog igrača sredine terena", rekao je Ančeloti.

Takmičenje u Primeri nastavlja se za vikend, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, a Real će u subotu igrati na gostujućem terenu protiv Eibara.

"Imamo mnogo opcija, Kediru, (Asijea) Iljaramendija i Iska, koji nije navikao da igra na tom pozciji, ali mislim da će to moći u nekoliko utakmica. Takodje, tu je i mladi (Alvaro) Medran, koji dobro radi u drugom timu i mogao bi da bude opcija, makar da trenira sa prvim timom", dodao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu