Nova vest
Fudbal

Subota, 30.08.2014.

03:24

PL: Treća sreća za MU i dva derbija

Za vikend je na programu treće kolo engleske Premijer lige, a u centru pažnje ponovo će biti Mančester Junajted.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Novi menadžer Junajted Luj Van Gal pokušaće da stigne do prve pobede u zvaničnim mečevima, posle veoma lošeg starta sezone.

‘Đavoli’ su poraženi od Svonsija na otvaranju, usledio je remi sa Sanderlendom, da bi se košmar nastavio iznenađujućim ispadanjem iz Liga kupa od niželigaša MK Donsa, sa velikih 4:0.

Junajted ponovo otvara kolo u subotu od 13.45, ovoga puta na gostovanju Barnliju.

“Moramo da pobeđujemo, da imamo rezultate i nadam se da ćemo početi u subotu protiv Barnlija. Moramo da gledamo u budućnost i to radimo sada kad renoviramo tim, a za to je potrebno vreme”, rekao je Van Gal.

Mančester Siti će pokušati da nastavi niz u subotu od 16 časova, kada na ‘Etihadu’ dočekuje za njih neugodni Stouk. U istom terminu igraju se mečevi Njukasl – Kristal Palas, Kvins Park Rendžers – Sanderlend, Svonsi – VBA, Vest Hem – Sautempton.

Osim popravnog za višestrukog šampiona Engleske, tokom vikenda nas očekuju dva derbija.

U subotu od 18.30 Everton će posle Arsenala ugostiti još jedan londoski klub, ovoga puta stiže Čelsi. Karamelama će na raspolaganju biti bivši igrač ‘Plavaca’ Samjuel Eto.

“Teško je, imao sam razgovor sa njim jer sam želeo da ima 10 ili 11 treninga pre nego što počne da igra, ali sam ubrzo video da je to gubljenje vremena. On želi da bude od pomoći i da se odmah nađe u timu”, rekao je Roberto Martines.

Totenhem je prošle godine doživeo dve katastrofe od Liverpula, a prvu priliku za revanš imaće već u nedelju od 14.30. Na ovoj utakmici priliku da debituje za ‘Crvene’ imaće Italijan Mario Baloteli.

“Mario je dobro, lepo se adaptirao. Izgledao je odlično na treninzima, on je dobar momak. Fokus je trenutno na fudbalu i za sada mu ide veoma dobro. Ovo nije šou Marija Balotelija, on je dobar i talentovan fudbaler, ali ima još mnogo da radi ovde. Imamo mnogo vrhunskih igrača, ali je zvezda ovog tima upravo tim”, rekao je Brendan Rodžers.

Njegov kolega sa druge strane Mauriso Poćetino rekao je da klub ne razmišlja o prethodnim porazim.

“Ovo je nova sezona, mislim i novi stil, drugačija filozofija. Liverpul je investirao mnogo novca ovog leta, dok smo mi išli u suportonom pravcu. Verujemo u naš tim i dodali smo neke igrače radi ravnoteže, dva potpuno različita pristupa”, naveo je Poćetino.

U istom terminu Aston Vila dočekuje Hal, dok kolo od 17 časova zatvaraju Lester i Arsenal.

Pl, treće kolo:
Subota:

13.45 Barnli – Mančester Junajted
16.00 Mančester Siti – Stouk Siti
16.00 Njukasl – Kristal Palas
16.00 Kvins Park Rendžers – Sanderlend
16.00 Svonsi – VBA
16.00 Vest Hem – Sautempton
18.30 Everton – Čelsi

Nedelja:
14.30 Aston Vila – Hal Siti
14.30 Totenhem – Liverpul
17.00 Lester – Arsenal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu