Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

20:37

Rio: Gigs je želeo da ostanem

Nekadašnji reprezentativac Engleske Rio Ferdinand rekao je da je trebalo da ostane u Mančester Junajtedu, ali je promena menadžera pokvarila te planove.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

“Radio sam kao komentator za vreme Mundijala, ali ni nije bilo prijatno jer nisam imao rešen klupski status. Hari me je pozvao, veoma brzo smo sklopili dogovor. Trebalo je da ostajem u Junajtedu, pripremali smo se na to da će Rajan Gigs ostati menadžer, ali kako se stvari u fudbalu menjaju preko noći, tako se i moj status promenio“, objasnio je Ferdinand.

Nekada najskuplji defanzivac na svetu je na Old Trafordu proveo 12 godina i za to vreme je odigrao 312 utakmica i postigao sedam golova, u timu koji se gotovo uvek borio za šampionsku titulu.

Ovo je drugačija situacija od one na koju sam navikao, ali predstavlja izazov za mene i ja se njemu radujem. Uvek igram da pobedim, bilo da je utakmica ili trening, tako će biti ovde. Želimo da osvojimo što više bodova i ostanemo u Premijer ligi“, istakao je Ferdinand.

On nije želeo da govori o mogućnosti da dobije kapitensku traku u KPR, koju trenutno nosi njegov potencijalni partner u defanzivi, Klint Hil.

“Mislim da više nemam šta da dokazujem bilo kome, volim da igram fudbal u Premijer ligi i to je jedan od razloga zašto sam ostao u državi. Idem godinu po godinu, ne želim da razmišljam previše o budućnosti, želim da sledeće sezone odigram što više utakmica i nadam se bajkovitom završetku karijere, kada god to bilo“ zaključio je Ferdinand.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu