Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2014.

22:50

Trener Kluža: Jagodina je jak tim

Trener Kluža Vasilij Mirjuta izjavio je da će njegov tim učiniti sve da stigne do pobede u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Jagodine.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Znamo da će biti veoma težak meč, igraćemo protiv veoma agresivnog i veoma jakog tima. Spremni smo, jer očigledno je da neće biti lako, ali ćemo učiniti sve da pobedimo i nadamo se pobedi", rekao je Mirjuta.

U Rumuniji su pre nedelju dana Jagodina i Kluž igrali nerešeno, bez golova

"Najvažnija stvar je rezultat, manje je bitno da li će biti dobra ili loša utakmica, bolji ili lošiji fudbal, najbitniji je rezultat kako bismo išli napred", naveo je Mirjuta.

On je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Jagodinu.

"Pozitivna stvar je što nismo primili gol u Rumuniji, a u ovakvoj vrsti takmičenja najvažnije je dati gol na strani. Slažem se sa konstatacijom da su šanse za pobedu pedeset-pedeset, ali dajem svom timu malu prednost zato što ima veće iskustvo od ekipe Jagodine u evropskim takmičenjima", dodao je trener Kluža.

Na pitanje novinara da li će ovaj tim nastaviti tradiciju da nikada ne gubi u kvalifikacijama, Mirjuta je kazao da želi da nastave tu tradiciju, da idu napred, u treće kolo.

On je dodao da će ista postavka koja je igrala u Klužu igrati i u Jagodini, a rekao je da je do sada znao dosta stvari o Srbiji jer ima prijatelje u Subotici i Beogradu i nekim drugim gradovima, ali nije bio upoznat sa Jagodinom

"Očigledno je ovo jedno lepo mesto i sve je vrlo zadovoljavajuće do sada", ocenio je Mirjuta.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Kluža igra se u četvrtak od 20.30 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

3 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu