Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2012.

22:38

U21: Francuzi i Rusi sigurni

U okviru baraža za Evropsko prvenstvo, za igrače do 21 godine, Francuska je savladala Norvešku, Rusija Češku, dok je Nemačka remizirala sa Švajcarskom.

Izvor:

Autor:

Default images

Francuzi su na domaćem terenu, minimalnim rezultatom, savladali ekipu Norveške. Jedini gol na stadionu u Avru postigao je, defanzivac Reala, Rafael Varane u 22. minutu.

Rusi su na teškom gostovanju u Češkoj savladali odgovarajuću selekciju domaćina sa 2:0. Oba gola za 'zbornaju' postigao je, napadač Anžija, Fedor Smolov. On je bio precizan u 33. i 74. minutu iz penala.

'Panceri' su na 'BajAreni' dočekali Švajcarce. Mec je protekao u čvrstoj igri, sa puno prekršaja. Domaćini su poveli pogotkom, napadaača Hofenhajma, Sebastijana Rudija u 82. minutu, iz najstrože kazne. Ali, samo pet minuta kasnije, Josip Dimić donosi remi svojoj reprezentaciji.

Nešto ranije, naša mlada reprezentacija izgubila je na gostovanju u Noriču, dok je poslednji meč baraža, između Italije i Švedske u toku.

U mečevima koji su odigrani u četvrtak Španija i Holandija su zabeležile sigurne pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu