Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.01.2011.

20:17

Gijan dao podršku Stevanoviću

Goran Stevanović imenovan je za novog selektora Gane, a javnu podršku odmah mu je pružio jedan od najboljih igrač "Crnih zvezda" Asamoa Gijan.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Cela ekipa će da stane iza njega, igraćemo, kao i uvek, svim srcem za nacionalni tim. Nadam se da Stevanović nije previše 'stegnut', pošto volimo da se šalimo", rekao je Gijaan.

Bivši trener Partizana na klupi Gane zamenio je Milovana Rajevca sa kojim je Gana prošlog leta došle do četvrtfinala Svetskog prvenstva.

"Svaki trener ima svoj program rada i verovatno će Stevanović doneti novu taktiku. Ova ekipa do sada je pokazala sjajnu sposobnost da se prilagođava u različitim situacijama, pa verujem da ćemo se brzo navići na novog selektora", zaključio je Gijan, najskuplje pojačanje u istoriji engleskog Sanderlenda (12 miliona evra).

Stevanović je sa Fudbalskim savezom Gane dogovorio četvorogodišnju saradnju, a u sredu će zvanično biti predstavljen u Akri.

Srpski trener ima 44 godine, a pre Partizana radio je u reprezentaciji Srbije i Crne Gore, Čukaričkom i Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu