Nova vest
Fudbal

Petak, 07.01.2011.

13:05

Leonardo prezadovoljan debijem

Novi trener Intera Leonardo bio je oduševljen svojim debijem na klupi ‘crno-plavih’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion Italije je u četvrtak pobedio Napoli sa 3:1 u prvoj utakmici pod vođstvom novog trenera.

“Odigrali smo dva različita poluvremena. Napoli je imao jasnu ideju kako da igra, sa krilima i tri napadača koji igraju odlično u kontra napadima.”

“Međutim, moji igrači na sredini odlično su zatvarali prostor, i to je funkcionisalo perfektno. U drugom poluvremenu smo radili prave stvari, igrali smo organizovano i tako smo stvarali šanse”, rekao je Brazilac.

Leonardo je posebno zadovoljan odnosom igrača na treningu.

“Od trenutka kada sam stigao u klub igrači su dali sve od sebe, žrtvovali su se na treninzima, i taj rad se video na utakmici. Čak i pod pritiskom, moji igrači su bili odlični. Oni u svakom slučaju nisu prošle godine osvojili sve slučajno. Svaki pojedinac posvećuje pažnju malim detaljima i zbgo toga smo dobri.”

Bivši trener Milana je na klupi Intera zamenio Rafaela Benitesa.

“Rafa je dobro radio, ali se takve stvari dešavaju. Normalno je da nas upoređuju, ali sada moramo da razmišljamo o budućnosti. Ovi igrači su osvojili klupsko prvenstvo sveta i mogu samo da postanu bolji”, završio je novi trener Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu