Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.11.2010.

10:01

Adžić: „Dobar Brazilac milion evra“

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić, po povratku iz Južne Amerike govorio je o rezultatima potrage za pojačanjima.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Adžić je objasnio da u Brazilu postoji puno sjajnih igrača koji bi znatno podigli kvalitet 'crveno-belih', ali da su svi istovremeno i preskupi.

„Svaki od igrača koje sam uočio, bio bi sigurno najbolji u Srbiji, napravio bi razliku i podigao nivo igre našeg tima. Tu nema zbora, s tim da pravi igrač ovde košta od milion evra pa naviše“, rekao je Adžić.

Adžić je napomenuo i da je dodatni problem za eventualne pregovore to što veliki broj brazilskih fudbalera ima po nekoliko „gazda“.

Kad o tome čitate na internetu verujete da novinari preteruju i preuveličavaju. Kad ste na licu mesta onda zaista ostanete u čudu kad vam kažu da neki igrači imaju više ”gazda” i da ne možete odmah da dobijete odgovor o visini obeštećenja. Makar bar provizornu cifru“, objasnio je Adžić.

Adžić je posmatrao susret Flamenga i Gvaranija (2:1), kao i meč u Salvadoru između Vitorije i Korintijansa (1:1). Sportski direktor 'crveno-belih' nije video na delu Toroa, koga je preporučio Dejan Petković, ali je zapazio strelca pobedonosnog gola za Flamengo, Maurisija.

Maurisio je potvrdio reprezentativni format, Toro nije sporan, ali ne igra pored Klebersona i Vilijama, ali ja ne bih sada da pričam o imenima igrača. Video sam pet-šest odličnih vezista, mnogi među njima imaju više od 30 godina. Videću još nekoliko njih i pokušaću kroz sastanke narednih dana da pronađem pravo rešenje za Zvezdu i po kvalitetu i po našim finansijskim mogućnostima“, rekao je Adžić.

Funkcioner 'crveno-belih' je rekao da i u drugoj brazilskoj ligi ima interesantnih igrača, ali da bi to bilo kockanje.

Iskreno, nemamo mi prava da se kockamo. Sada moramo da dovedemo pravog igrača, a svaki iz Flamenga, Korintijansa i ostalih ekipa je proveren i bio bi kvalitet plus za Crvenu zvezdu. A, opet oni vrede milione, i tako ukrug. Video sam mnogo, sad mi preostaje teži deo oko pregovaranja“, zaključio je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu