Nova vest
Fudbal

Subota, 11.09.2010.

15:48

Zvezda želi revanš protiv BSK-a

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić rekao je da će njegova ekipa igrati napadački protiv domaćeg BSK-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Ognjen Koroman najavio je revanš za poraz od istog rivala u završnici prošle sezone.

"Sve ekipe protiv nas su maksimalno motivisane, a mi moramo u svakoj utakmici da pruzimo 100 odsto da bismo pobedili. Što se tiče napadača, napada ceo naš tim."

"Ne možemo to da svalimo na jednog ili dva igrača. Igramo napadački, jer imamo takve fudablere i mislim da svi zajedno možemo da dodjemo do golova i do pobede", izjavio je Kristić.

Crveno-beli su u završnici prethodnog šampionata na svom terenu izgubili od BSK-a sa 3:1.

"Očekuje nas teška utakmica, a ja nikada u karijeri nisam igrao protiv BSK Borče. Pratio sam prošle sezone obe utakmice. Na Karaburmi smo igrali možda malo slabije ali pobedili smo sa 1:0, a ovde smo izgubili 3:1. Mislim da nam je sledeća utakmica protiv BSK-a obaveza više da pobedimo i da se revanširamo za tu lošu igru i za poraz", kazao je Koroman.

Bivši reprezentativac rekao je da se nada da će u narednom periodu pomoći Zvezdi da ostvari dobre rezultate.

"Prošla su tri kola, a ja u dva meča nisam igrao zbog zdravstvenih problema. U narednom periodu ću da opravdam očekivanja šefa stručnog štaba i ljudi koji su me doveli i da ću pružiti bolje partije", zaključio je Koroman.

Crveno-beli su u dosadašnjem toku prvenstva zabeležili dve pobede i jedan remi, dok je BSK upisao dva nerešena rezultata i jedan poraz.

Utakmica četvrtog kola Super lige BSK-Crvena zvezda igra se u nedelju od 16.30 na stadionu OFK Beograda na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu