Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.08.2010.

14:36

Karadžić: "Odluka u četvrtak"

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da će IOu četvrtak doneti odluku ko će biti selektor reprezentacije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prema rečima Karadžića, "u igri" su i dalje aktuelni selektor Radomir Antić i još dva ili tri predloga.

Karadžić je novinarima rekao da u ovom trenutku ne može reći da li će na mestu selektora do 2012. godine ostati Antić, dodajući da misli da će u četvrtak biti razmatrana još dva, a možda i tri predloga.

"Među njima će biti i Antić", rekao je Karadžić novinarima u Staroj Pazovi prilikom obilaska gradilišta "Kuće fudbala".

On je naveo da u ponedeljak nije postignut dogovor sa Antićem i da je sastanak, uključujući i radni ručak u hotelu "Hajat", trajao tri do četiri sata.

Karadžić je dodao da je došlo do malih pomaka u stavovima FSS i Antića, navodeći da sada ne može ništa da kaže o tome šta će se desiti do četvrtaka.

Predsednik FSS je ponovio da nema ličnog sukoba izmedju njega i selektora, navodeći da "sa Antićem nikada nije imao lošu reč".

Karadžić je naveo i da su tu u pitanju različiti interesi i da je problem u kome smo se našli neuspeh reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Predsednik FSS je demantovao pojedine medijske natpise da mu je neko pretio u vezi izbora selektora, dodajući da će Savez, imajući u vidu situaciju u društvu i mnogobrojne ljubitelje fudbala, izabrati najboljeg selektora koji će voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.

Podsetimo, B92 je pozivajući se na svojer izvore još u petak objavio o čemu se pričalo na sednici IO u "Hajatu" i šta su glavne prepreke u pregovorima Karadžić - Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu