Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.10.2009.

18:26

Hrvati ponudili premije Andori

Hrvatski fudbalski savez ponudio je premije igračima Andore ukoliko ne izgube utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za SP protiv Ukrajine.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Tu Informaciju potvrdio je reprezentativac Andore Mark Bernaus, a preneo je Jutarnji list. Čelnici Fudbalske federacije Andore su pre početka utakmice, koju je Ukrajina dobila rezultatom 6:0, saopštili igračima da će u slučaju nerešenog rezultata svima biti isplaćeno po 5.000 evra, odnosno po 8.000 ukoliko pobede.

Komentarišući tu vest, hrvatski mediji konstatuju da je HNS, ako je već odučio da ponudi premije igračima Andore, mogao zaista da "odreši kesu". Uostalom, taj bod bi nacionalnom savezu doneo skoro 20 miliona era, ukoliko bi Hrvatska kasnije uspela da prođe baraž i ode na Mondijal.

S tim u vezi, navodi se da je Fudbalska asocijacija Engleske (FA) u istoj situaciji pre dve godine reprezentativcima Andore navodno ponudila po 300.000 evra za pozitivan rezultat protiv Rusije. Tada je Englezima u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope bilo potrebno da Rusi ne pobede Andoru, kako bi zazuzeli drugo mesto u grupi, ali je Andora i tada bila poražena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu