Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2008.

18:39

Policija indentifikovala rasistu

Engleska policija saopštila je da je indentifikovala navijača koji je na rasističkoj osnovi vređao igrača Portsmuta Sola Kempbela.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Policija iz Hempšira izjavila je u sredu da je jedan od 16 osumnjičenih navijača za uzvikivanje rasističkih parola Kempbelu, ispitan u policiji, nakon što su ga snimile sigurnosne kamere. Objavljene su fotografije osumnjičenih navijača, a jedan od njih saslušan je zbog sumnje da je vređao Kempbela, na utakmici između Portsmuta i Totenhema odigranoj 28. septembra.

"U sklopu istrage oko incidenta na Fraton Parku, identifikovali smo 16 osoba sa kojima bismo želeli da razgovaramo. Želimo da identifikujemo i izvedemo pred sud osobe koje su se neprimerno ponašale na javnom mestu. Njihovo ponašanje uticalo je na druge navijače, ali je bilo usmereno samo na jednu osobu", rekao je načelnik policije Nil Šerington.

Šerington je naglasio da policija na ovaj način želi da posalje jasnu poruku navijačima da takvo ponašanje neće tolerisati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu