Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

22:04

Jagodina gost Zvezdi

Trener Jagodine Milojko Gošić izjavio je da će njegov klub u subotu pokušati da ostvari što bolji rezultat na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Uz želju da naš najtrofejniji klub što pre stane na noge, imamo zadatak prema našem klubu, igračima i preme nama samima, da odigramo što je najbolje moguće", rekao je Gošić, na konferenciji za novinare. On je dodao da će fudbaleri Jagodine u Beogradu igrati, pre svega, odvažno i dostojanstvo u nastojanju da ostvare povoljan rezultat.

"Imam veliko poverenje u igrače, koji su ispoljili entuzijazam i volju na prethodne četiri utakmice. U klubu smo napravili odnos prema radu i utakmicama tako da na svakom meču pokušavamo da pružimo sve od sebe, a tako će biti i protiv Crvene zvezde", objasnio je trener debitanta u elitnoj fudbalskoj konkurenciji.

Gošić je ocenio da će takav pristup obavezama doneti željene rezultate, navodeći da će u Beogradu igrati sastav sa prošlonedeljnog susreta protiv Vojvodine.

Prvi stručnjak Jagodine je napomenuo da je za njega "čast da kao trener vodi tim protiv Crvene zvezde", ocenivši da to što "crveno-beli" trenutno proživljavaju nije dobro za srpski fudbal.

Prvotimac Vasilije Prodanović je dodao da Jagodina odlazi na "Marakanu" rasterećena.

"Zvezda je veliki klub i ne zavarava nas njihova trenutna situacija. Igraćemo našu igru, motivisani smo, i daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Prodanović.

Njegov klupski kolega Miloš Ristanović je dodao da Jagodinci ne odlaze u Beograd sa "belom zastavom".

"Ako budemo igrali angažovano i pružili šta znamo, rezultat neće izostati", poručio je Ristanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu