Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2008.

16:27

Senderos ostaje u Arsenalu

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fudbaler Arsenala Filip Senderos rekao je da očekuje da će u klubu ostati i naredne sezone, i demantovao je navode da se rasplakao posle poraza Arsenala u četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona od Liverpula. "Mislim da sam imao prilično dobru sezonu, i zadovoljan sam što sam igrao mnogo utakmica u Premijer ligi. Ovo je bila razočaravajuća godina za Arsenal, jer smo u jednom trenutku bili prvi na tabeli sa pet bodova prednosti, ali smo u samo nekoliko utakmica tu prednost uspeli da izgubimo", rekao je Senderos.

Senderos je rekao i da su neistiniti navodi pojedinih tabloida da je plakao nakon izgubljene utakmice sa Liverpulom od 4:2, u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Izgubili smo od Liverpula, i to je bio veliki udarac za celu ekipu, ali verujem da ćemo se sledeće sezone vratiti jači. Mnogo sam kritičan prema sebi, i bio sam razočaran zbog tog poraza, kao i ostali igrači, ali nisam se rasplakao, niti propustio treninge, i nisam radio sve one stvari koje su tvrdili da jesam", rekao je on.

Posle poraza od Liverpula Senderos je ispao iz prvog tima, a u startnu ekipu vratio se tek u poslednjoj utakmici u prvenstvu, koja je bila bez takmičarskog značaja, protiv Sanderlenda.

"Imam ugovor na još dve godine i trener Arsen Venger želi da ostanem. Srećan sam u Londonu, i želim da ostanem tu i sledeće sezone",
dodao je švajcarski reprezentativac.

Iako nije standardan u Arsenalu, Senderos će igrati u prvom timu Švajcarske na Evropskom prvenstvu u junu.

"Svi u Švajcarskoj očekuju mnogo od reprezentacije. Navijači su bili razočarani kada smo sa Argentinom u prijateljskoj utakmici igrali nerešeno, i to je dokaz koliko smo napredovali za samo nekoliko godina. Imamo mlad tim i verujem da ćemo na Evropskom prvenstvu, na domaćem terenu napraviti dobar rezultat", rekao je Senderos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu