Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2022.

22:05

Novi Pazar ne staje – četvrta u nizu

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Napredak rezultatom 2:0 na otvaranju sedmog kola domaćeg šampionata.

Izvor:

Autor:

Novi Pazar ne staje – četvrta u nizu
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

To je četvrta pobeda u nizu za izabranike Vladimira Gaćinovića koja je prošle godine već prežaljena i viđena kao novi član drugog ranga.

Protivnika je načeo Mitar Ergelaš u smiraj prvog poluvremena. Igrao se 40. minut susreta kada je defanzivac domaće ekipe pronašao put do gola koji brani Nikola Petrić.

Sa tim rezultatom se otišlo na pauzu, ali nismo dugo čekali kako bi stigao odgovor. Vezista Kruševljana Nemanja Krstić je poravnao u 55. minutu, ali je sve uprskao njegov saigrač koji je skrivio penal i zaradio isključenje 20-ak minuta kasnije.

Precizan sa bele tačke je bio Andrija Majdevac.

Novi Pazar je zahvaljujući ovom trijumfu stigao do treće pozicije u Super ligi Srbije sa 12 bodova, dok je Napredak i dalje 14. sa dva osvojena boda, koliko imaju i Radnički Niš i Radnik.

U subotu od 17.55 časova u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i lučanska Mladost, dok će Javor od 20 sati u Ivanjici dočekati kragujevački Radnički. U nedelju od 18 sati biće odigrana dva meča 7. kola SLS, a sastaće se Radnik - Radnički (N) i TSC - Mladost (NS). Voždovac će u ponedeljak u Beogradu od 17 časova igrati sa Kolubarom.

Mečevi Čukarički - Crvena zvezda i Partizan - Spartak su odloženi zbog obaveza "večitih" u evropskim klupskim takmičenjima.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 15 bodova.

Superliga Srbije, 7. kolo:
Novi Pazar – Napredak 2:1 (1:0)
Ergelaš 40, Majdevac 76p – Krstić 55

Subota:
17.55 Vojvodina – Mladost Lučani
20.00 Javor – Radnički 1923

Nedelja:

18.00 Radnik – Radnički Niš
18.00 TSC – Mladost GAT

Ponedeljak:
17.00 Voždovac – Kolubara

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu