Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.03.2019.

13:23

Učite fudbal tamo gde je i Mesi – Barsin kamp na leto u Kovilovu

Fudbalski klub Barselona održaće 17-21. juna u Beogradu, na terenima u Kovilovu, kamp za decu starosti 6-16 godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Učite fudbal tamo gde je i Mesi – Barsin kamp na leto u Kovilovu
Foto: Getty Images

"Kao i prošle godine u Novom Sadu, kamp će biti humanitarnog karaktera, besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja. Cilj je da svi mladi talenti imaju jednako pravo da se pokažu, jer će najbolji igrači po proceni spsanskih trenera dobiti besplatan put u Barselonu i trenažni proces u čuvenoj "La Masiji"", izjavio je direktor Barseloninog kampa za Srbiju Miroslav Radoičić.

Najbolji igrač sa prošlogodišnjeg kampa bio je osmogodišnji Ognjen Nikočević i za njega je napravljen presedan jer mu je obezbeđen i drugi boravak u Barseloni.

"To je dokaz da u "La Masiji" ozbiljno shvataju skauting i one prave, vanserijske talente žele da zadrže", ističe Radoičić.

Mladi fudbaleri će na kampu učiti tehnike i veštine igre kratkih pasova, poznate kao "tika-taka", imaće dva treninga dnevno i svaki dan čas španskog jezika, a za slobodno vreme pripremljen im je i zabavno-edukativni program.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

3 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu