Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.12.2018.

22:35

Ekambijev het-trik za 13 minuta, "osmica" Viljareala za osminu finala

Fudbaleri Viljareala potpuno su razbili Almeriju u meču 1/16 finala Kupa kralja sa 8:0 i prošli su u narednu rundu takmičenja.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ekambijev het-trik za 13 minuta,
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Pobedu je ostvario i Real Sosijedad koji je pobedio Seltu iz Viga sa 2:0, dok je Sevilja uspela da izađe na kraj sa Viljanovenseom (1:0).

Viljareal je poveo u 23. minutu golom Karl Toka Ekambija koji za 13 minuta postiže het-trik. U 30. daje drugi, a u 36. i treći gol, da bi prvo poluvreme Karlos Baka završio pogotkom u 45. minutu za 4:0.

Goleada se nastavila i u nastavku kada je Ekambi u 47. i četvrti put savladao golmana gostiju. Na 6:0 povećava Đerar Moreno u 67. minutu, Baka drugim golom, ovog puta sa penala u 83. minutu upisuje i sedmi gol Viljareala.

Konačan rezultat postavlja Raba u 89. minutu. Pred ovaj meč se očekivalo da borba bude žešća jer je Almerija u prvom okršaju sa Viljarealom odigrala 3:3. Pobedu je Sevilji doneo Andre Silva u 49. minutu nakon što je promašio penal, pa je Sevilja prošla dalje tim jednim golom jer je u prvom meču bilo 0:0.

Sosijedad je sav posao rešio u prvom poluvremenu protiv Selte golovima Ojarsabala u 10. i Januzaja u 27. minutu. Kako je rezultat prvog meča bio 1:1, Sosijedad je uz Sevilju i Viljareal prošao dalje u osminu finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu