Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

11:27

Kulibali napušta Napoli, ali neće u Juventus

Čelsi i Everton zainteresovani su za štopera Napolija Kalidua Kulibalija, kaže njegov agent Bruno Satin.

Izvor:

Autor:

Kulibali napušta Napoli, ali neće u Juventus
Getty Images

Kako je preneo Goal.com prošle nedelje, dvadesetpetogodišnji Senegalac najpre je bio ponuđen Arsenalu, ali je Arsen Venger odbio da plati traženih 45 miliona evra.

"Razgovarao sam prošle nedelje sa čelnicima Napolija oko produžetka ugovora, ali nismo blizu postizanja dogovora jer je žela igrača da napusti klub, a ne da produži saradnju. Iz kluba su nam rekli da je on sjajan igrač, ali da ne žele da razgovaraju o ugovoru. Prošle godine su želeli da ga prodaju, govoreći da nije dovoljno fokusiran, da bi se sve promenilo posle odlične prošle sezone", rekao je Satin.

Kulibali je karijeru započeo u rodnoj Francuskoj, da bi preko Meca i Genka stigao do Napulja, dok je dres nacionalnog tima nosio šest puta.

"Za kraj, želim samo da kažem navijačima da se opuste jer Kalidu neće u Juventus", zaključio igračev agent, aludirajući na prelazak Gonsala Iguaina u 'Staru damu'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu