Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.05.2016.

09:16

Marota: Mnogi žele Pogbu i Dibalu, nisu na tržištu

Direktor Juventusa Bepe Marota priznao je da je mnogi klubovi žele Pola Pogbu i Paula Dibalu, ali da njih dvojica nisu na prodaju.

Izvor: AK

Autor: AK

Marota: Mnogi žele Pogbu i Dibalu, nisu na tržištu
Foto: Getty images

Već mesecima se spekuliše o mogućem stomilionskom transferu Francuza u Real, PSŽ ili Siti, ali zvaničnih potvrda nije bilo, do sada.

"Istina je, Siti se raspitivao za Pogbu prošle godine. Ljubazno smo odgovorili da nije na prodaju. Ne poričem da ima mnogo ponuda, kao i Paulo DIbala, jer su talentovani i mladi. Ipak, nisu na tržištu", rekao je Maarota.

Juventus je opet dominantno stigao do titule u Italiji, igraće i finale Kupa, ali je u Ligi šampiona eliminisan već u osmini finala, godinu dana nakon što se borio za trofej.

"Moramo stvoriti kombinaciju mladih i iskusnih igrača, a da zadržimo italijanske korene. Možemo napredovati, ali moramo pronaći igrače koji nam odgovaraju. To nije lako, konkurencija na tržištu su nam Barselona, Real, PSŽ i Siti, koji retko puštaju svoje najbolje igrače", rekao je direktor "Stare dame".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu