Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2016.

15:47

Minimalac Partizana s penala u poslednjoj proveri

Fudbaleri Partizana savladali su ruskog drugoligaša Tosno minimalnim rezultatom u sedmoj, poslednjoj proveri pred nastavak sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Minimalac Partizana s penala u poslednjoj proveri
foto: FK Partizan

Crno-beli su do pete pobede na Kipru stigli pogotkom Valerija Božinova iz penala u 67. minutu igre.

Tim iz Humske će pre duela sa OFK Beogradom 20. februara u subotu imati generalnu probu, sa svojom filijalom Teleoptikom.

U veoma čvrstoj utakmici crno-beli su bili za nijansu opasniji, a ruski tim je uz veoma oštru igru na sredini terena povremeno pretio preko bočnih pozicija.

Božinov je u prvom poluvremenu pogodio stativu udarcem glavom posle centaršuta mladog Nemanje Mihajlovića, da bi Bugarin sredinom drugog dela realizovao jedanaesterac koji je prodorom u kazneni prostor iznudio Darko Brašanac.

Partizan je protiv Tosna pokazao da je tehnički bolji rival, ali su Rusi čestim faulovima daleko od pozicije za šut konstantno kvarile igru, što bi trebalo da očekuje tim Ivana Tomića u nastavku Superlige.

Crno-beli su na Kipru pored Tosna savladali Šahtjor Soligorsk (2:1), Jongčang (2:0), Arsenal Tulu (1:0) i Kluž (3:1), a remizirali sa Volgarom (2:2) i UFA (0:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu