Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

18:05

Van Gal želi da proda De Heu, klub ne dâ

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal želi da proda golmana Davida de Heu madridskom Realu, ali uprava engleskog kluba to ne namerava.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Španski „As“ preneo je da je De Hea blizu prelaska u Real, pošto je holandski stručnjak nezadovoljan njegovim izdanjem na prijateljskoj utakmici sa Pari Sen Žermenom, koju su ’Sveci’ dobili sa 2:0.

De Hea je u toj utakmici napravio nekoliko grešaka, a mediji spekulišu da je to posledica nezadovoljstva španskog golmana jer želi da pređe u Real.

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord rekao je Van Galu da uprava ne namerava da proda De Heu, pošto bi to narušilo njene planove da vrati klub među evropsku elitu.

Tokom letnjeg prelaznog roka uprava Reala pokušavala je da dovede De Heu, dok je uprava Junajteda želela fudbalera španskog kluba Serhija Ramosa.

Trener Reala Rafael Benites nedavno je rekao da je zadovoljan odbranama vojih golmana Kejlora Navasa i Kika Kasilje u predsezonskim utakmicama.

De Hei ugovor sa ’Crvenim đavolima’ ističe narednog leta i on navodno već ima dogovor sa ’kraljevskim klubom’ za narednu sezonu ukoliko ne dobije ranije zeleno svetlo Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu