Veteranska uvertira: Partizan pobedio Real Madrid

Veterani Partizana pobedili su Real Madrid rezultatom 65:64 u meču koji je poslužio kao uvertira za evroligaški spektakl.

Izvor: SN

Petak, 31.03.2023.

18:45

Veteranska uvertira: Partizan pobedio Real Madrid
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Sve su oči uprte u veliki okršaj Partizana i Reala koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta u Areni u sklopu 32. kola Evrolige.

Ipak, od 17 časova i 30 minuta su na istom mestu odmerili snage veterani dva tima, a pobedu od pola koša odneli su crno-beli.

Foto: B92/DP
Verovatno niko ne bi imao ništa protiv da se i "glavni meč" završi ovakvim rezultatom, a Real je utakmicu počeo odlično i brzo stekao dvocifrenu prednost.

Do 22:11 je ekipu vodio Felipe Rejes koji u tim momentima nije imao nijedan promašaj, ali su Novica Veličković, Saša Pavlović i Aleksandar Rašić uspeli da vrate vođstvo crno-belima.

Na ovom susretu je Novica Veličković igrao jedno poluvreme za Partizan, a drugo za Real Madrid baš kao i Nikola Lončar.

Partizan je uspeo da pobedi sa 65:64 uz 20 poena Rašića, 12 Pavlovića, 11 Šuputa, a 6 Veličkovića (obe trojke u prvom poluvremenu), dok je ekipu Real Madrida predvodio Rejes sa 15 poena, Ljanes je imao 13, a 7 Ernandes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: