Miler: Trenutak za koji radiš, živiš, treniraš – zbog kog ne spavaš noću

Zamenik kapitena Nemačke Tomas Miler izvinio se javnosti zbog promašaja u osmini finala Evropskog prvenstva koji mu je teško pao.

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2021.

15:00

Miler: Trenutak za koji radiš, živiš, treniraš – zbog kog ne spavaš noću
Foto: Profimedia/The Sun/News Licensing

Miler je na 0:1 protiv Engleske promašio ceo gol iako je ispred sebe imao samo golmana rivala.

Nedugo potom, "Gordi albion" je stigao do drugog gola i potvrdio plasman u četvrtfinale EURO 2020.

"To je trenutak koji ti zauvek ostane u mislima i ne da ti da spavaš noću. Trenutak za koji radiš, treniraš, živiš. Trenutak kada sve padne na tebe za tvoj tim u neizvesnoj eliminacionoj utakmici, kada možeš celu zemlju da pošalješ u ekstazu. Imati takvu šansu i onda je propustiti boli kao đavo. Boli kada misliš o timu, saigračima, treneru, koji su sve svoje poverenje dali tebi da ćeš se naći i realizovati u tom trenutku. Ali najviše boli zbog navijača Nemačke koji su bili uz nas i podržavali nas tokom turnira, uprkos teškim okolnostima. Hvala vam na podršci", napisao je Miler.
Foto: Profimedia/The Sun/News Licensing

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: