Nova vest
Fudbal

Petak, 01.07.2016.

23:42

Kolman: Sanjajte! Ne plašite se snova!

Selektor Velsa Kris Kolman poručio je posle plasmana njegove ekipe u polufinale Evropskog prvenstva da niko ne treba da se plaši svojih snova.

Izvor: MN

Autor: MN

Kolman: Sanjajte! Ne plašite se snova!
Getty Images

Velšani su priredili senzaciju u Lilu savladavši jednog od glavnih favorita turnira Belgiju sa 3:1 (1:1), posle preokreta.

U borbi za finale sastaće se sa Portugalom.

"Rekao sam i ranije da nismo došli ovde samo kako bismo učestvovali i uživali. Došli smo da se takmičimo i uviek smo osećali da nešto veliko možemo pružimo. Imamo igrače koji mogu i znaju da igraju fudbal. Dali smo lepe golove i posebno mi je drago za Vouksa koji ne dobija toliko minuta, ali uvek radi naporno i to se pokazalo. Sjajan je karakter u našoj svlačionici. Vilijams je mogao da postigne het trik. Kakav je to karakter, pravi vođa. A Hal Robson-Kanu? Kakva predstava", rekao je Kolman.

On je imao odličan savet za sve koji ne veruju u sebe i svoje snove.

"Sanjajte! Nemojte se plašiti da sanjate, jer ja sam pre četiri godine bio daleko od ovoga koliko samo možete zamisliti, a pogledajte me sada. Nemojte se plašiti ni neuspeha, ja sam ih imao više nego uspeha, a sada uživam", zaključio je selektor Velsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu