Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 21.09.2014.

19:08

Magnusen kod doktora posle trke

Vozač Meklarena Kevin Magnusen zbog iscrpljenosti je završio na pregledima kod doktora posle Velike nagrade Singapura.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Magnusen je zauzeo deseto mesto na 14. trci sezone, a tokom prenosa trke bilo je jasno da ima određene probleme, pošto se preko radija žalio timu da mu je mnogo vruće.

Za uslove u Singapuru je poznato koliko su teški, a Magnusenu je bilo još teže zbog neobjašnjivog pregrejavanja unutar njegovog bolida.

Danac je odmah po izlasku iz bolida odradio intervjue za određene preglede i odmah potom je otišao na lekarske preglede.

Bilo je zaista teško, ali smo bar osvojili bod. Ne znam da li nešto nije bilo u redu, ali je moje sedište bilo vrelo, moraćemo da proverimo šta se desilo. Nisam mogao čak ni vodu da pijem. Ovo je najteže zarađeni bod do kojeg sam došao u karijeri. Ali, bolje išta nego ništa“, istakao je Magnusen.

Na trci za Veliku nagradu Singapura trijumfovao je vozač Mercedesa Luis Hamilton i tako preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu