Nova vest
Auto-moto

Sreda, 11.01.2012.

22:21

Kubica ponovo u bolnici

Poljak Robert Kubica ponovo je u bolnici pošto je zaradio novu povredu noge kada se okliznuo na ledu u blizini italijanskog Vijaređa u sredu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kubica je prošlog februara imao tešku nesreću tokom relija u Italiji u kojoj je zaradio teške povrede ruke i noge i još uvek nije spreman za povratak u Formuli 1.

Prema prvim informacijama, Kubica je u padu u sredu zadobio mikro-frakturu tibije desne noge, upravo one koju je povredio pre skoro godinu dana.

Nova povreda mogla bi dodatno da odloži povratak poljskog vozača u Formulu 1, koji je na kraju prošle godine ostao bez ugovora sa Lotus Renoom, ekipe koja sada nosi samo ime Lotus.

Kubica je još u novembru objavio da neće biti spreman za start ovogodišnjeg šampionata, a nova povreda je sigurno loša vest za njegov povratak. Italijanski mediji izvestili su da se Kubica okliznuo na ulici u Pijetrasanti, mestu koje se nalazi u blizini Vijaređa, i odmah je prebačen u bolnicu na detaljnije preglede. Kada je utvrđen prelom Kubica je napustio bolnicu, ali je otišao u kliniku u Pjetra Ligureu, gde se oporavljao od povreda zadobijenih na reliju prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu