Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 02.01.2011.

22:48

Veber i Fetel rešili nesuglasice

Vozač Red Bula Mark Veber izjavio je da se pomirio sa timskim kolegom i novim šampionom Formule 1 Sebastijanom Fetelom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvojac austrijske ekipe se nije baš najbolje slagao još od juna meseca, ali Australijanac kaže da su sada rešili sve nesuglasice i da su postigli dogovor pred sezonu koja počinje u martu.

"Naš odnos je dobar sada. Na kraju prošle godine smo razgovarali o nekim stvarima i rasčistili smo sve", rekao je Veber.

"Teško je naći vremena za takav razgovor u toku sezone, u žaru borbe, ali ćemo tokom zime imati mnogo prilika da obnovimo sve i obavimo još bolji posao bez ikakvih nesporazuma", naglasio je Veber.

Iako je na početku sezone izgledalo kao da će Veber i Fetel biti savršene timske kolege i da to ništa ne može da ugrozi, tako nije bilo, a Australijanac je izrazio veliko nezadovoljstvo jer je verovao da Red Bul daje poseban tretman, što su u timu izričito negirali. Veber je, takođe, istakao da je dodatan pritisak došao zbog toga što su i on i mladi Nemac bili u konkurenciji za titulu.

"Ljudi moraju da shvate da se jednom u 10-15 godina dešava da se dvojica vozača iz istog tima bore za titulu i zato se sve i tako desilo", istakao je Veber.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 startuje Velikom nagradom Bahreina 13. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu