Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 26.04.2010.

18:46

Alonso osigurao palčeve

Palčevi dvostrukog šampiona Formule 1 i vozača Ferarija Fernanda Alonsa osigurani su u ponedeljak na deset miliona evra.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sponzor italijanske ekipe Santander je objavio da je svaki palac španskog vozača osiguran na pet miliona dolara u okviru javne kampanje životnog osiguranja, ali u u slučaju nesreća, pred trku za Veliku nagradu Španije koja je na programu 9. maja na stazi "Katalunja" u Barseloni.

"Palčevi Fernanda Alonsa su simbol, uz to su i važni za upravljanje bolidom u Formuli 1, jer su znak za pobedu, kao i da je sve u redu", kaže se u saopštenju Santandera.

Alonso, koji se Ferariju pridružio ove sezone iz Renoa, u kojem je osvojio dve titule, izjavio je da se nada da će prva evropska trka sezone povećati njegove šanse u borbi za titulu. Španac, pobednik prve trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1, je posle četiri runde treći u generalnom plasmanu.

"Došlo je vreme da se vidi ko može da se bori za titulu, a ko ne. U Evropi će sve izaći na videlo, a vozači i timovi će pokazati ko može najbrže da razvija svoj bolid. Odlična borba tek počinje", istakao je Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu