Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 22.08.2019.

16:27

Milovan Vesnić: Nemam veliku prednost, moram pametno da vozim

Srpski automobilista Milovan Vesnić, vodeći u generalnom plasmanu sa 109 poena, nastavlja takmičenje u TCR Istočna Evropa i ESET kupu ovog vikedna u Slovačkoj.

Izvor: SN

Autor: SN

Milovan Vesnić: Nemam veliku prednost, moram pametno da vozim
Foto: Cupra promo

On je posle pucanja gume u obe trke na Grobniku, ipak, zadržao vođstvo u generalnom plasmanu ispred Čeha Jahima Galaša.

"Nadam se da su pehovi prošli i da će na Slovakija ringu biti sve u redu sa automobilom. Prednost koju imam nije velika, pa moram pametno da odvezem narednu rundu. Po mom mišljenue to najlepša i najbolja staza koju imamo u kalendaru ove godine. Poznajem je dobro, mnogo puta sam se tamo takmčio, samo je važno da sa automobilom bude sve u redu", ističe Vesnić.

On naglašava da, iako je vodeći u generalnom plasmanu, imaće tešku borbu sa stazi.

“Riba je veoma brz, ima auto najnovije generacije, a uz to je Slovakija ring njegov domaći teren, gde redovno testira i takmiči se. Mislim da će mi on biti najveća konkurencija, ali i bar još trojica sa kojima vozim celu sezonu. Mislim da će vikend u Slovačkoj biti dobar, jak i brz”,
dodao je Vesnić.

Na trci u Slovačkoj učestvovaće i Poljak Jakub Višomirski , takođe, član ASK Vesnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

21 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu