Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 26.11.2018.

11:59

Đurđev: Više sportista u auto-moto svetu pomaže i saobraćajnoj kulturi

Najuspešnijim takmičarima u 2018. godini u auto-moto sportu su u Hali 1 na 7. Sajmu sporta u Beogradu dodeljene medalje.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Đurđev: Više sportista u auto-moto svetu pomaže i saobraćajnoj kulturi
Getty images

Nagrade su im uručili predstavnici granskih saveza i Auto-moto saveza Srbije.

Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev pozdravio je trud i napore onih koji su ove godine došli do šampionskih titula, i rekao da će Savez i dalje ulagati u najmlađe i u razvoj ovog sporta, radi postizanja boljih rezltata na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

"Ulaganje u auto i moto sport i njihov razvoj je od višestrukog značaja za Srbiju. Osim donošenju sportskih rezultata, omasovljenje ovih sportova posebno doprinosi i razvoju svesti o saobraćajnoj kulturi, time i većoj bezbednosti u saobraćaju. Zato će AMSS uvek stajati iza svakog takmičara i njegovog uspeha, i ulagati svoje resurse i dalje u razvoj i omasovljenje auto i moto sporta", rekao je Đurđev.

Predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije Staniša Lazarac je zadovoljan 2018. godinom i poželeo je sportistima još bolje uspehe u narednoj godini i sportskoj karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu