Utorak, 01.02.2022.

09:15

Kirjos opet prozvao rivala i nasmejao sve u studiju VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos je u paru sa Tanasijem Kokinakisom izazivao dosta pažnje na turniru u Melburnu.

Izvor: MT

Kirjos opet prozvao rivala i nasmejao sve u studiju VIDEO
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Neretko je imao i sukobe sa rivalima, a to je bio slučaj i sa Majklom Venusom, koji je zajedno sa Timom Pucom, zaustavljen u četvrtfinalu od australijskog para.

"Sve je ličilo više na cirkus nego na teniski meč. Između prvog i drugog servisa oni su podsticali publiku da navija. Mislim da to nije u redu. Znate, da je situacija drugačija, Kirjos bi se naljutio. Nevjerovatno je, zaista. Pogodio je klinca, a samo zato što mu je poslije dao reket ljudi pričaju kako je dobar momak. Jasno je zašto nikada nije ispunio svoj potencijal i vjerovatno nikada neće. Ako ću biti velikodušan, reći ću da je zreo koliko i jedan desetogodišnjak. Na tom je nivou", rekao je Venus posle tog meča.

Nakon osvajanja titule, Kirjos je gostovao na jednoj televiziji i odgovorio Novozelanđaninu.

"Mislim da ništa što Majkl Venus ne može da se shvati ozbiljno. To je momak koji se oblači kao ja kada idem na Noć veštica", rekao je Kirjos i nasmejao novinare u studiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: