Vilander: Ježim se kad gledam Nadala

Analitičar Eurosporta Mats Vilander oduševljen je Rafaelom Nadalom i njegovom motivacijom na Australijan openu, koji je osvojio samo 2009. godine.

Izvor: MT

Ponedeljak, 24.01.2022.

03:05

Vilander: Ježim se kad gledam Nadala
Foto: Profimedia

Šveđanin je imao zanimljiv komentar i na meč Španca protiv Adrijana Manarina, koji je rešio rezultatom 3-0 u svoju korist.

Nadal je imao velikih problema u taj-brejku prvog seta, kada se suočavao sa četiri set lopte za rivala, te je uspeo da iskoristi svoju sedmu.

Vilander kaže da bi Nadal, čak i da je izgubio prvi set, na kraju slavio rutinski.

"To je jedan set. Da je Rafa izgubio set, ništa se ne bi promenilo na energetskom nivou. Svakako bi pobedio u meču, dobio bi naredna tri seta i slavio u četiri. Nadal bi protiv Manarina u 49 od 50 mečeva dobio tri seta zaredom. On je neverovatan, ježim se dok ga gledam. Nadam se da nikada neće da ode", rekao je Vilander i izazvao smeh kod koleginica u studiju.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Denisa Šapovalova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: