Nedelja, 01.01.2023.

10:27

Poseta Policijskoj upravi u Kruševcu u novogodišnjoj noći

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, u novogodišnjoj noći, posetio je pripadnike Policijske uprave u Kruševcu, koji su ga informisali o stanju bezbednosti na teritoriji ove uprave tokom proslave Nove godine.

Izvor: Tanjug

Poseta Policijskoj upravi u Kruševcu u novogodišnjoj noći
Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs

Gašić je prve minute 2023. godine iskoristio da kruševačkim policajcima poželi mirnu i stabilnu godinu, kao i ličnu i porodičnu sreću, saopštio je MUP.

Tokom razgovora sa starešinama i policijskim službenicima oni su ga izvestili o merama i aktivnostima koje preduzimaju kako bi novogodišnja noć, kao i svi praznični dani, protekli bez većih incidenata.
Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs
Ministar se, takođe, interesovao o problemima i potrebama čije rešavanje bi unapredilo rad policije, učinilo ih još efikasnijim, a građanima omogućilo da jednostavnije i brže ostvaruju svoja zakonom garantovana prava.

"Moj posao, kao ministra unutrašnjih poslova, je da obezbedim najkvalitetnije uslove za rad i život policijskih službenika, kako bi dali najbolje rezultate. Budite sigurni da ću učiniti sve da građani imaju miran i spokojan život, kako u našem Kruševcu, tako i u celoj Srbiji, a da poverenje građana u policiju bude na najvišem nivou“, poručio je ministar unutrašnjih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: