Kultura

Četvrtak, 10.11.2022.

16:57

Zvanično je: Ovo je trenutno najgledanija serija na celom svetu VIDEO

Manifest je nova hit serija koja je nakon početnog neuspeha prerasla u trenutno najgledaniju Netfliksovu seriju na svetu.

Izvor: index.hr

Zvanično je: Ovo je trenutno najgledanija serija na celom svetu VIDEO
Foto: Profimedia

Manifest je prvi put izašao 2018. na NBC-ju, a priča započinje grupom stranaca koji završe na istom letu od Jamajke do Njujorka.

Avion je tajanstveno sleteo pet godina nakon što je poleteo, a putnici su se smatrali mrtvima. Dok pokušavaju ponovo da se integrišu u društvo, putnici doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti i drugih bizarnih stvari.

Nakon treće sezone, NBC je ipak otkazao seriju, a onda ju je Netfliks preuzeo u pokušaju da spasi stvar i ne razočara fanove. Trenutno najgledanija serija na svetu

Ove nedelje na službenom Tviter profilu serije potvrđeno je da je dosegla prvo mesto na globalnom nivou: "Zvanično je: Manifest je serija broj jedan na Netfliksu u celom svetu s više od 57 miliona sati emitovanja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: