Kultura

Sreda, 24.06.2020.

11:21

Vlasta Ramljak o Juliji iz serije "Drugo ime ljubavi": "Ona je opaka ženska"

Ako je neko glumačka diva na hrvatskoj glumačkoj sceni, onda je to svakako Vlasta Ramljak, a sada je gledate u seriji "Drugo ime ljubavi"

Izvor: B92

Default images

Pozorišna, televizijska i filmska glumica iz Osijeka ima bogatu karijeru koju pažljivo gradi već godinama, a sada je gledate u seriji "Drugo ime ljubavi" koja se emituje svakog radnog dana na TV Prva.

Glumica Vlasta Ramljak rođena je 5. Maj 1960. godine u Osijeku. Diplomirala je na Akademiji dramske umetnosti u Zagrebu 1983. godine.

Članica je ansambla Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu postala, a magistrirala je 2006. godine.

Vlasta je za Showbuzz rekla da je često oslovljavaju imenima upečatljivih likova koje je glumila, a da je u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri uvek odbijala da snimi golišave scene. "Nisam taj tip", jednostavno je odgovorila.

O ulozi Julije, Vlasta je istakla da je to izazovna uloga. ’’Više je zločesta nego dobra, prikriva ona to svojom fasadom, ali je opaka ženska", otkrila je Vlasta za Showbuzz i da su joj takvi likovi najdraži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: