Vukašin Marković Beban: Bio si jedan od heroja moje rane mladosti

Vukašin Marković, poznatiji po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago", oprostio se na Instagramu od svog kolege Nebojše Glogovca.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

18:10

Vukašin Marković Beban: Bio si jedan od heroja moje rane mladosti
Foto: Screenshot

"Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem 4 godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako je*eno kul moze da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kažeš 3 reci, a ti se ni ne nasmejes. I mlađe i starije kolege su bile lude da budu kao ti", napisao je Marković.

"Sad u trideset i drugoj imam neku ideju kako i zašto si bio tako kul. Zato sto si se palio na suštinu, i pri tolikoj privrženosti istoj, nedrio je od fore, do replike. Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine", zaključio je.

Nebojša Glogovac je u seriji glumio lik Bebanovog starijeg brata Zlatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: