Pixies spremili novogodišnje iznenađenje

Nakon što su nas prošle godine pozitivno iznenadili novim pesmama posle devetogodišnje pauze, članovi legendarnog benda Pixies priredili su 2. januara novo iznenađenje.

Izvor: B92

Petak, 03.01.2014.

14:00

Default images

Četiri nove pesme “Blue Eyed Hexe”, “Magdalena”, “Greens and Blues” i “Snakes” objedinjene su na izdanju “EP2”.

Trenutno je pesme u digitalnom formatu moguće kupiti posredstvom njihovog zvaničnog sajta. Osim toga, u prodaju je pušteno i svega 4.000 ploča sa novim pesmama, namenjenih kolekcionarima vinila.

Izdanje “EP1” takođe je, na iznenađenje mnogih, objavljeno prošle godine, i baš kao i “EP2” sadrži četiri nove pesme. Njemu je prethodilo objavljivanje singla “Bagboy” 28. juna.

Publika u regionu imaće priliku da čuje nove pesme uživo, zajedno sa starim hitovima 25. juna u Zagrebu na INmusic festivalu. Njihov nastup u Hrvatskoj za sada je jedini potvrđeni u zemljama bivše SFRJ u okviru najavljene svetske turneje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: