Utorak, 18.11.2014.

15:24

Uhapšeni zbog napada na B92

Policija je uhapsila D.M. (24) i A.Č. (30), kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u napadu na zgradu B92.

Izvor: B92

Default images

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela: nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju MUP-a.

Prilikom pretresa stana, kod A.Č. je pronađena veća količina municije različitog kalibra, za koju nije posedovao uredno izdatu dozvolu.

Nastavlja se identifikacija ostalih lica koja su učestvovala u napadu na zgradu RDP B92.

Podsetimo, grupa od oko 30 huligana napala je 28. septembra zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bulevaru Zorana Đinđića. U tom napadu su povređena dva policajca.

Tog dana, na dan održavanja Parade ponosa u Beogradu, dogodilo se više incidenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: