Niš: Funkcioneri napuštaju LDP

Potpredsednik LDP-a prof. dr Nebojša Ranđelović i gradski menadžer te partije u Nišu dr Predrag Jelenković podneli su u nedelju ostavke na članstvo u LDP-u.

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2012.

23:22

Default images

Jelenković je rekao Tanjugu da je još nekoliko članova Glavnog odbora LDP i Gradskog odbora iz Niša podnelo ostavke na funkcije i istupilo iz stranke.

Ostavke na članstvo u Glavnom odboru i ostavke na članstvo podneli su docent dr Miodrag Zdravković, lekar Marina Jovanović i pisac Miloš Grozdanović, kazao je Jelenković.

On nije želeo da navede razloge istupanja iz stranke, ali je rekao da će razlozi biti obrazloženi na sutrašnjoj konferenciji za novinare u niškom sedištu LDP-a.

LDP je prethodno napustio funkcioner te stranke Nenad Prokić koji se javnosti obratio 30. oktobra pismom "Umesto govora na Glavnom odboru LDP-a", u kome je kritikovao lidera stranke Čedomira Jovanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: