Nedelja, 01.01.2012.

21:14

1. januara gužva na Mostu na Adi

1. januara veliki broj Beograđana iskoristio je priliku da tokom dana kolima ili peške pređe Most na Adi i da se fotografiše na mostu koji je u ponoć otvoren.

Izvor: B92

Default images

Gužva na mostu je nastala kada su vozači spontano zaustavljali kola u jednoj saobraćajnoj traci i iskoristili sunačni 1. januar kako bi se fotografisali na novom mostu i sa njega razgledali Beograd.

Beta
Na mostu je tokom dana bio i veliki broj pešaka. Novi most, sa centralnim stubom visokim 200 metara, dugačak je ukupno 964 metra i širok 45 metara. Ima šest saobraćajnih traka, dva koloseka za budući gradski šinski saobraćaj i dve pešačko-biciklističke staze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: