Nožem na komšiju zbog cene ključeva

U obračunu u Ulici Mihajla Pupina dve osobe su povređene, jedna teže. Do sukoba komšija je došlo zbog neslaganja oko cene za izradu ključeva za garažne prolaze.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.11.2010.

21:27

Default images

Da bezazlena komšijska rasprava može da preraste u krvavi okršaj pokazao je slučaj sa Novog Beograda.

Nesporazum između prijatelja i bliskih komšija potpredsednika i predsednika kućnog saveta ulaza 10 I u Mihajla Pupina osamdesetogodišnjeg B.Z. i njegovog vršnjaka M.P., počeo je verbalnim sukobom preko interfona da bi potom prerastao i u fizički okršaj.

Kako su nam rekli stanari zgrade broj 10 I, potpredsednik kućnog saveta M.P. pozvao je predsednika B.Z. i optužio ga da je cena od 90 dinara za ključeve od garažnih prolaza, koju je ponudio, previsoka i da je realna cena 40.

Razgovor koji je prerastao u svađu nastavili su u hodniku, gde je B.Z. fizički napao svog zamenika.

Potom je M.P. otišao u svoj stan, uzeo nož, vratio se i sa nekoliko uboda ranio predsednika kućnog saveta. B.Z. je hitno prebačen u Urgentni centar i njegovo zdravstveno stanje je kritično.

"Pacijent je operisan i njegovo stanje je sada stabilno i nalazi se na odeljenju hirurgije na Urgentnom centru. Inače u Urgentni centar je dovezen sa teškim povredama zadobijenim ubodom nožem, naši lekari su ga operisali, radi se o teškim povredama unutrašnjih organa", kaže portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Kako saznajemo od stanara zgrade, učesnici incidenta bili su bliski porodični prijatelji, redovni gosti na slavama, ali i poznati po impulsivnim reakcijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: