Deo Beograda bio bez struje

Deo Beograda ostao je nešto pre 13 časova bez struje zbog kvara, koji je posle pola sata otklonjen, kada je normalizovano snabdevanje električnom energijom.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2010.

14:41

Default images

Predstavnik Elektromreže Srbije Predrag Batinić rekao je da je nestanak struje uzrokovan kvarom na trafo-stanici Beograd 17 kod Plavog mosta.

Prema njegovim rečima, najverovatniji uzrok je veća potrošnja električne energije. Batinić je rekao da je uključen drugi transformator koji je nadomestio nedostatak struje.

Radnici su morali da ustanove da li je bilo nekih oštećenja na pogonu pre nego što je on uključen i zato su građani neko vreme bili bez struje, rekao je Batinić i naveo da u ovom trenutku više nema problema u snabdevanju strujom.

I predstavnica Elektrodistribucije za odnose s javnošću Sandra Alagić potvrdila je da je veći deo Beograda ostao bez električne energije, zbog ispada jedne trafo-stanice u visokonaponskoj trafo-stanici Beograd 17, na Plavom mostu i da je reč o objektu koji je u nadležnosti i vlasništvu Elektromreže Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: