I igrači vređali policiju i sudove

Snimak koji su navijači Partizana postavili na “Jutjub” dokazuje da su se na utakmici Partizan-Efes, vređanju državnih organa pridružili i igrači tog kluba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.12.2009.

19:35

Default images

Kao što se vidi na snimku, nakon utakmice u kojoj je Partizan pobedio, navijači su u pesmi nagrublje vređali B92, autorku emisije “Insajder” Brankicu Stanković i državne pravosudne organe, dok su ih igrači s parketa pozdravljali i pevali s njima deo pesme.

Predsednik KK Partizana Predrag Danilović tim povodom izjavio je da je skandiranje bilo motivisano velikom pobedom i da je ”pretenciozno“ tražiti nešto ružno u atmosferi za vreme utakmice. Na utakmici Partizan - Efes Pilsen viđen je i poslanik LDP-a Slobodan Maraš, koji je navijač Partizana.

Maraš je za B92 objasnio da osuđuje vređanje bilo koga i svoju opredeljenost protiv nasilja potkrepio činjenicom da je učestvovao u protestnoj šetnji povodom ubistva Brisa Tatona, kao i antifašističkom skupu u Novom Sadu, koji su pre dve godine napali pripadnici ultradesničarskog pokreta Nacionalni stroj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: