Draskovic: Matic lagao i zloupotrebio funkciju

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.01.2000.

18:43

Default images
Lider SPO Vuk Draskovic izjavio je za "Vecernje Novosti" da je Srbija pod vlascu "ogromnog drzavnog terorizma koji po mnogo cemu podseca na vreme staljinistickih gulaga " a optuzbe saveznog ministra za informisanje Gorana Matica okarakterisao je kao lazi i zloupotrebu funkcije. Draskovic je jos dodao da organizatori atentata na njega "sada uz pomoc Gorana Matica i uz pomoc iznudjenih i montiranih dokaza nekih zatvorenika pokusavaju da sakriju svoj zlocin i da verovatno zavrse ono sto su hteli 3. oktobra prosle godine". "Ali nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova. Ovakvim lazima i postupcima oni sebe potapaju jos dublje u zivo blato i nicim ne mogu spreciti pobedu demokratskih snaga u Srbiji, a onda ce svi da se suoce sa pravdom", zakljucio je Draskovic u izjavi za "Novosti".

Portparol Pokrajinskog odbora DS-a Gordana Comic izjavila je da se "brutalna kampanja" protiv predsednika SPO-a Vuka Draskovica sprovodi jer "rezim u njemu vidi relevantnu politicku snagu i u tome je u pravu". "Optuzbe na racun opozicije i Vuka Draskovica koje u javnost iznosi savezni ministar za informisanje Goran Matic ne zasluzuju nikakav komentar jer su na tom nivou da se mogu porediti samo sa vestima profila 'rodjeno dete sa krilima' u tom i tom selu", ocenila je Comic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: