Nedelja, 13.09.2009.

12:20

Kreće nova jesenja šema Radija B92

Sutra počinje emitovanje jesenje šeme Radija B92, a slušaoci će ponovo moći da čuju najslušanije informativne emisije u Srbiji Kažiprst, Peščanik i Potragu.

Izvor: B92

Default images

Oni koji više vole zabavne sadržaje neka podese svoje radio-aparate na 92.5 megaherca, jer se na program našeg radija vraćaju Dizanje, Razglas, Supernova 92, Brakus od 3 do 5, TV Manijaci i druge.

Radio B92 u jesenju programsku šemu ulazi kao stanica sa najviše slušalaca u Srbiji, čak 1,5 milion, i kao lider na beogradskom radijskom trzištu.

Posle dvomesečne pauze, na program se vraćaju najkredibilnije i najautoritativnije informativne emisije u zemlji.

"Informativni program Radija B92 ulazi u jesenju programsku šemu sa najslušanijim radijskim emisijama. To su jutarnji dnevnik u 9, Dnevnik u 5 i najmlađa informativna emisija Svet u 2. Od ponedeljka 14. septembra startuju Kažiprst i Peščanik. To su dve autorske emisije koje su nezamenljive i jedinstvene u našem medijskom prostoru", kaže urednica informativnog programa radija B92 Biljana Vujasinović.

Novinarski tim garantuje i neke novine.

"Ovog puta nećemo sve otkrivati, ali između ostalog, novina je veća interakcija sa slušaocima koji će imati priliku da pitaju, predlažu teme, a mi ćemo biti tu da na njih odgovorimo i da im damo više informacija", kaže Vujasinovićeva.

I voditeljski par emisije "Dizanje" obećava dobar provod uz frekvenciju 92.5.

Gorica: "Biće mnogo lepih, novih stvari koje ćete jedva primetiti, ali ćete na nivou utiska i osećaja ukapirati da se tu nešto značajno ipak desilo.”

Dragan: "Kako kažu kolege na drugim radio stanicama koje se manje slušaju od naše: očekuje vas mnoštvo dobre muzike i prijatnog raspoloženja. Sve emisije na koje ste navikli, slušaćete i dalje."

Gorica: "Sem emisije HULA HOP. Nje neće biti, ali ne zato što smo Dejanu isterali nego zato što je ona u blagoslovenom stanju.”

Oni ne bi bili Dragan i Gorica kada slušaocima ne bi priredili i neko iznenađenje.

Dragan: "Dizanje putuje u Berlin, otpisani direktno iz Beograda lete u Berlin i tamo će naša ekipa sa svetskim zvaničnicima proslaviti 20 godina od pada berlinskog zida. Uživo. Radićemo 5 dana program uživo iz Berlina."

Radio B92 će nastaviti da komunicira sa svojim slušaocima i uživo i na licu mesta i trudiće se da i u novoj sezoni zadovolji sve potrebe široke slušalačke publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: